Home knop niet gevonden :(
no navicon found no close icon found
Home knop niet gevonden :(

Video's

 

Video's leerlingen

 

Vakanties

In het jaar 2018 - 2019 zijn er vakanties op:

Zomervakantie 14 juli tot en met 2 september 2018
Herfstvakantie 20 oktober tot en met 28 oktober 2018
Sinterklaas woensdagavond 5 december 2018 vanaf 19:00 uur
Kerstvakantie 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019
Voorjaarsvakantie 23 februari tot en met 3 maart 2019
2de Paasdag maandag 22 april 2019
Meivakantie 27 april tot en met 5 mei 2019
Hemelvaartsdag donderdag 30 mei 2019
2de Pinksterdag maandag 10 juni 2019
Zomervakantie 13 juli tot en met 1 september 2019

Pers

Hoofddorpse Courant

Het volledige artikel is te hier te zien.

Met zijn eigenzinnige en innovatieve manier van lesgeven, heeft Paul in de afgelopen jaren tal van leerlingen de fijne kneepjes van het gitaarspelen bijgebracht en met succes. Eén van zijn leerlingen is onlangs toegelaten tot het conservatorium in Alkmaar.

Gitarist - Over O Fino Da Bossa

Het volledige artikel is te zien op gitarist.nl

Sinds de presentatie van zijn bossanovaproject O Fino Da Bossa in Paradiso, kreeg de Noord-Hollandse gitarist Paul Scheepmaker lovende kritieken uit binnen- en buitenland. O Fino Da Bossa en album 'Na Rede Da Varanda' staan nu een half jaar op de wereldkaart en voor Scheepmaker is bossanova niet meer weg te denken uit zijn leven. "De akkoordprogressies blijven mij verassen."

De Telegraaf - Over O Fino Da Bossa - 4 / 5 sterren

Het volledige artikel is te zien op telegraaf.nl .

Zijn enthousiasme voor de muziek heeft Scheepmaker weten over te brengen op de elfkoppige band die belangeloos aan het album heeft meegewerkt. Het warme geluid van Braziliaanse klanken stroomt niet alleen door Scheepmakers akoestische gitaar, maar duidelijk ook door zijn hart.

Van wie krijg je les

Biografie - Paul Scheepmaker

Paul Scheepmaker woont in Hoofddorp, Noord-Holland.

Vanaf zijn tiende speelt Paul gitaar. De eerste jaren heeft hij zichzelf gitaar spelen aangeleerd, maar uiteindelijk besluit hij in 1983 om alsnog gitaarlessen te gaan volgen bij Jan van der Veen, in Haarlem.

In 1984 doet hij toelatingsexamen aan het Utrechts Conservatorium, waar hij les krijgt van hoofdvakdocent Dick Visser.

Twee jaar later (1986) stapt hij over naar Hilversums Conservatorium waar hij lessen volgt bij Frans van Gurp en Lydia Kennedy.

Hier studeert hij in 1990 af als klassiek gitarist, met als bijvak jazz.

Nog tijdens zijn opleiding brengt Paul in 1988 een LP uit met eigen werk: "Come Along".

In de periode 1989 - 1993 geeft Paul gitaarlessen aan CKV Pier K (De Meerse) en de Muziekschool Bollenstreek.

Sinds 1990 heeft Paul zijn eigen succesvolle gitaarlespraktijk in Hoofddorp.

Daarnaast is hij in de jaren negentig werkzaam als sessiegitarist bij verschillende landelijk bekende artiesten (waar onder: George Baker, Anny Schilder en Piet Veerman). Als sessiegitarist tourt hij lange tijd door Nederland, doet vele theaters (Carré) en schouwburgen aan en verschijnt hij op tv.

In dezelfde tijd verricht hij studiowerkzaamheden, en schrijft / produceert hij muziek voor promotievideo's. Hiervoor wordt het bedrijf "Paul Scheepmaker Muziek Producties" in het leven geroepen.

In 1998 besluit Paul zicht te concentreren op het geven van gitaarlessen, componeren en studiowerk. Na vier jaar verschijnt in 2002 het album "ONE" onder de GUES, met zelfgeschreven materiaal.

Hiervan wordt "Get Off My Back" op single uitgebracht. Paul heeft alle instrumenten zelf bespeeld. De CD krijgt positieve recensies in de media.

Naast al deze activiteiten heeft Paul altijd deel uitgemaakt van diverse rockbands en projecten, waaronder "The Open" (CD single "The Monster").

Als gevolg van het uiteen vallen van "The Open" gooit Paul het roer tijdelijk om en begint hij in 2007 met opnames voor een Latin / Lounge album, met eigen werk. Het album "Na Rede da Varanda" wordt in september 2013 gelanceerd met een optreden van de 10-koppige band O Fino Da Bossa in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Er volg een live optreden in AVRO's Opium.

De CD "Na Rede da Varanda" krijgt lovende recensies. Het album is ook online te vinden op onder andere iTunes, Spotify en Google Play Music.

De videoclip Get Off My Back uit 2003 is sinds 2012 op YouTube te zien. In 2014 verschijnen ook de clips Gotta Get Up en Separate Ways op YouTube.

In 2015 worden de opnames gestart van een nieuw rock / rapalbum, dat naar verwacht eind 2016 zal uitkomen.